fredag 10 februari 2012

Torsk med Sambal Oelek


Måste dela med mig av vad jag lagade till middag igår, det blev så rackarns gott. Väldigt enkelt att laga med ingredienser som oftast finns hemma. Självklart helt LCHF inspirerat!
På bilden ovan saknas en burk champinjoner och salt annars är det alla ingredienser du behöver.

4 port.
4 bitar ryggfilé av vitfisk
1 stor burk creme fraiche
1 msk Sambal oelek
Ett gäng cocktailtomater
En liten påse broccoli
Lite salt

Så här gjorde jag:
Lägg de frysta fiskbitarna i en ugnsform, salta lite direkt på filéerna och häll skivade champinjoner över fisken. Rör ihop creme fraiche och sambal och häll över fisken, lägg på så många tomater som du vill ha. Ställ in formen i 200 grader i ca 1 timme. När fisken var klar strödde jag den kokta broccolin över alltihopa!

Smaklig spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar